Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.


U příležitosti třiatřicátého výročí vzniku Jihočeské Lambdy jsme otevřeli kroniky klubu od roku 1990 až 2010. A také galerii 15-tého výročí klubu ve fotografii.


Ve vzpomínkách se těšíme na další kroky našich mladých následovatelů.


Uživatelé online
Hosté online 1
Členové online 0

Celkem členů: 8
Nejnovější člen: Jk
Nejnovější soubory ke stažení
Nejnovější články
Články

Změny, které přinesl koronavirus

Fun&Run poběžíme v září 10. ročník charitativního běhu se měl konat v květnu při příležitosti #IDAHOT. Přesouváme ho na neděli 6. září. Nebojte se registrovat už teď. Cena startovného je 400 Kč a nebude se v dalších měsících zvyšovat. Výtěžek podpoří LGBT+ poradnu Sbarvouven.cz a Dům světla Festival Prague Pride zůstává Světové pridy se ruší, ale Prague Pride bude! Proběhne v původním termínu 3. – 9. srpna.

I tuto výzvu zvládneme!

Kvůli pandemii posouváme akce a pomáháme

Jaro je v Prague Pride za běžné situace plné akcí. Těšili jsme se na dubnové odpoledne pro queer teenagery FILIP20, květnový běh Fun&Run, červnovou konferenci Pride Business Fórum, od ledna se nám začala scházet podpůrná skupina pro coming out, měla začít Rodičovská přípravka, festivalový tým se chystal na víkendový teambuilding. Tyto plány patří minulosti. Zavřeli jsme se v home office, ale neklesáme na duchu. Akce posouváme nebo se je snažíme předělat do online podoby. Pomáháme šířit důležité informace a hledat dobrovolníky, poskytujeme psychologickou podporu. Snažíme se vám být dobrými partnery ve světě, jaký jsme dosud neznali.

Buďte zdraví a dbejte na své bezpečí!

Změny, které přinesl koronavirus

Fun&Run poběžíme v září 10. ročník charitativního běhu se měl konat v květnu při příležitosti #IDAHOT. Přesouváme ho na neděli 6. září. Nebojte se registrovat už teď. Cena startovného je 400 Kč a nebude se v dalších měsících zvyšovat. Výtěžek podpoří LGBT+ poradnu Sbarvouven.cz a Dům světla.

Festival Prague Pride zůstává

Světové pridy se ruší, ale Prague Pride bude! Proběhne v původním termínu 3. – 9. srpna. Další vývoj ukáže, jakou podobu 10. ročník dostane. Máme různé varianty: počítáme s akcemi pro menší počet lidí, s online přenosy. Prague Pride je pro nás svátek a nechceme se ho vzdát!

FILIP20 bude až na podzim

Měli jsme připravený skvělý program a už jsme do škol roznášeli barevné plakáty od Elišky Podzimkové. Vše jsme ale museli zastavit. Sobotní odpoledne pro queer teenagery se původně mělo konat 4. dubna. Musíme ho ale přesunout až na začátek nového školního roku.

Konference hledá nové datum

I pro každoroční konferenci Pride Business Forum musíme najít nový termín. Obáváme se totiž, že v červnu by se jí nemohli zúčastnit zahraniční řečníci, a to by byla škoda. Přesné datum zatím hledáme. Do té doby členským firmám přineseme webináře.

Rodičovská přípravka online

Jarní turnus seminářů pro ty, kdo plánují založení rodiny, měl proběhnout o dvou víkendech v květnu a červnu v hotelu u Prahy. To teď není možné, ale kurz rušit nechceme. Proběhne formou webinářů. Zbývají poslední dvě volná místa, můžete se ještě přihlásit!

JLmarecek 15.04.2020 09:06 2589 přečtení 0 komentářů 0 hodnocení Tisk

0 komentářů

Zanechat komentář

Přihlaste se, abyste mohli zveřejnit komentář.
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.


Hodnocení je k dispozici pouze členům.

Prosím Přihlásit se nebo Registrovat volit.
Skvělý! (0)0 %
Velmi dobrý (0)0 %
Dobrý (0)0 %
Průměrný (0)0 %
Špatný (0)0 %
Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?