Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.


Od 1.4.2024 měníme název v souladu s usnesením výročního jednání.


Jihočeská Lambda zapsaný spolek


Proti koronaviru postavíme zábavu.

Proti koronaviru postavíme zábavu.

Prague Pride může pomáhat víc, pokud bude mít k dispozici finanční podporu od dárců. Spojili jsme se proto s Divadlem LETÍ a od pátku 4. dubna do neděle 6. dubna na našich stránkách najdete exkluzivně záznam skvělého satirického divadelního představení HOMO 40. 20 % výtěžku z dobrovolného vstupného bude věnován Divadlu Letí, zbytek prostředků půjde na nákup zdravotnického materiálu a proplacení paliva dobrovolníkům. Veškeré nevyčerpané finance věnujeme rodičům samoživitelům prostřednictvím Klubu svobodných matek. Cílem je vybrat 100 000 Kč, pomůžete nám k tomu? Přispět můžete už teď!



Příspěvek Jihočeské Lambdy je 1000,-



Přidáte se také ?

Stejně jako všechna ostatní divadla, je i divadlo LETÍ momentálně zavřené. Proto jsme se rozhodli Vás v rámci tohoto projektu pozvat na sledování záznamu divadelní hry HOMO 40, který umístíme na naše stránky od pátku 20:00 do nedělního večera . 20% z celkové částky, kterou se nám podaří vybrat věnujeme právě divadlu LETÍ.


Režie: Daniel Špinar
Hrají: Michal Kern ,Tomáš Kobr, Radim Vizváry
Dramaturgie: David Košťák
Choreografie: Radim Vizváry
Kostýmy: Linda Boráros


Po více než deseti letech se na pozici autora i režiséra do Divadla LETÍ opět vrací Daniel Špinar se svým původním textem, který volně naváže na jeho autorskou prvotinu HOMO’06. Generace, která má svůj coming out již pár let za sebou, přichází se zpovědí ze života pražské LGBT komunity, jež občas dokáže být stejně tak nepřívětivá jako většinová společnost. Jaké překážky nám do cesty skutečně staví ostatní a jaké pocházejí z naší vlastní hlavy? Satirická hra o gayích po čtyřicítce střílí do vlastních řad a poukazuje na kostlivce, kteří se stále rádi vracejí do již jednou otevřených skříní.

PS: Tak na to se těším, když už musím být doma. Jirka Mareček

Galerie

Image #8
Image #9
JLmarecek 01.04.2020 10:55 1,830 1 komentář 0 z celkových 0 hodnocení

1 komentář

Zanechat komentář

Přihlaste se, abyste mohli zveřejnit komentář.
  • J
    JLmarecek
    Patříte mezi 113 úžasných lidí, kteří podpořili naši sbírku na zajištění materiálu pro boj s korona virem v Česku. Podařilo se nám vybrat téměř 43 000 Kč, které postupně rozdělíme mezi divadlo LETÍ, skupinu dobrovolníků, která zajišťuje roušky, respirátory a jiné ochranné pomůcky zdravotníkům a Klub svobodných matek.
    První dar bude věnován divadlu LETÍ, které nám poskytlo unikátní sestřih divadelní hry HOMO 40, který za minulý víkend zhlédlo přes 500 diváků! Divadlo LETÍ je platforma, která od počátku svého vzniku sdružuje umělce, kteří sdílí vášeň pro současnou dramatiku. Když zrovna nejsou v karanténě, působí v Divadle VILA Štvanice.
    Pro divadlo se nám podařilo získat necelých 8 500 Kč, které půjdou na pomoc celému LETÍ, aby přežilo těžké časy. Především lidem na volné noze, kteří se díky opatřením ocitají v krizové finanční situaci - jsou to herečky a herci, zvukařky a zvukaři, osvětlovačky a osvětlovači, kulisačky a kulisáci, produkční.
    https://www.jsmefer.cz/
    Doufáme, že jste si sestřih benefičního představení užili a třeba v budoucnu vyrazíte na to celovečerní.
    Ještě jednou děkuji za Vaši pomoc!
    Sabina Sedláčková
    Péče o dárce
    - 12. April 2020
    Hodnocení je k dispozici pouze členům.

    Prosím Přihlásit se nebo Registrovat volit.
    Skvělý! (0)0 %
    Velmi dobrý (0)0 %
    Dobrý (0)0 %
    Průměrný (0)0 %
    Špatný (0)0 %